Home

Business Line Manager

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en op zoek naar een uitdagende baan in een innovatieve technologische organisatie?

Als Business Line Manager ben je commercieel, operationeel en financieel eindverantwoordelijk voor het te behalen resultaat van jouw Business Line. Je stuurt het team van medewerkers aan en je rapporteert aan de directeur Business Lines van ARS T&TT.

Je bent end-to-end verantwoordelijk voor de processen van de Business Line, van business development tot project implementatie en service management. Je draagt er zorg voor dat de medewerkers facturabel/declarabel ingezet kunnen worden en ontwikkelt daarbij innovatieve en interessante business modellen voor nieuwe opdrachtgevers waarin de medewerkers oplossingen gaan neerzetten. Je bouwt het klantenbestand zowel nationaal als internationaal verder uit met overtuigingskracht en draagt zorg voor een goede klantrelatie met onze huidige installed-base. Daarnaast voer je strak contractmanagement op de lopende contracten en nieuwe contracten.

Wat wij van jou verwachten: 

De Business Line Manager heeft een sterke drive en een scherp oog voor business kansen. Je hebt overtuigingskracht en bent communicatief zeer vaardig op ieder niveau. Daarnaast ben je aantoonbaar stressbestendig. Je besteedt 60% van je tijd aan business development en 40% van je tijd aan operationele verantwoordelijkheden.

 Om voor deze stevige uitdaging in aanmerking te komen, beschik je verder over:

 • WO opleiding in een technische richting;
 • Kennis van en ervaring met software implementatie;
 • Ervaring met outsourcing en offshoring is een pré
 • Sterk commercieel talent;
 • Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met het werken voor (onderdelen van) de centrale overheid;
 • Je beheerst het Nederlands en Engels uitstekend, ook schriftelijk.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een informele werksfeer binnen een jong en ambitieus bedrijf
 • Een bedrijf dat maatschappelijk relevante projecten uitvoert
 • Veel afwisseling en verantwoordelijkheid
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een marktconform salaris en een aantrekkelijke winstdelingsregeling
 • Actieve, gepassioneerde collega’s

Over ARS T&TT

ARS Traffic & Transport Technology BV levert wereldwijd innovatieve technologische oplossingen voor de markt van verkeer en vervoer. Internationaal groeit de mobiliteit zeer snel. Deze uitdagingen vragen om ‘intelligente’ oplossingen. ARS T&TT ontwerpt, ontwikkelt, implementeert, exploiteert en onderhoudt Intelligente Transport Systemen (ITS).

ARS T&TT heeft een internationaal team van rond de 350 medewerkers verspreid over vier kantoren in Nederland, twee kantoren in India en een kantoor in the VS. Werken bij ARS T&TT betekent werken in een dynamische, informele en platte organisatie. Meer informatie over ARS T&TT vind je op www.ars-traffic.com.

Procedure

Heb je interesse? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. De sollicitatie kan worden gericht aan Bodil Dirkers, careers@ars.nl .

Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kan je ons op +31 70 360 8559 bereiken.

ARS T&TT is een werkgever die gelijke kansen voor iedereen biedt. Aanvullende informatie vind je hier.

Vacancy Category: