Our Vacancies

Interested in a challenging job?

(Senior) Project Managers

Functieomschrijving
Je leidt internationale klantprojecten waar ARS producten uitgerold worden. Je onderhoudt contacten met de eigen productorganisatie, toeleveranciers en partners. Aansturing van het projectteam, en waar nodig ontwikkelingsteams (nearshore en offshore). Je bent inhoudelijk betrokken bij de realisatie van de doelstellingen van de opdrachtgever en er wordt daarom ook verwacht kennis en ervaring over het vakgebied te hebben of te willen verwerven. De functie is op basis van een werkweek van 40 uur.

Functie-eisen
HBO / WO werk- en denkniveau met een aantoonbare ervaring op het gebied IT-softwareontwikkeling. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, je bent een doener maar ook in staat zaken te coördineren en te delegeren. Je werkt gestructureerd zonder dat dat ten koste gaat van flexibiliteit als onvoorziene zaken zich voordoen. Je behoudt overzicht en stelt indien vereist de juiste prioriteiten.

De functie-eisen zijn als volgt:

  • Je hebt een aantoonbare passie voor digitale techniek en commercie, en hebt afgeronde HBO/WO opleiding en niveau, bij voorkeur informatica, natuurkunde of elektrotechniek.
  • Je hebt minimaal 5-10 jaar ervaring in een soortgelijke rol.
  • Je hebt ervaring met coaching en leidinggeven in een project.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met de ontwikkeling en implementatie van producten en/of projecten onder Fixed Price/Fixed Time voorwaarden.
  • Je hebt ervaring met ICT-ondersteunende systemen en de implementatie hiervan (o.a. webapplicaties, mobiele applicaties).
  • Het vermogen tot effectieve communicatie in woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste.
  • Heb je ervaring met of kennis van het werken met de overheid als stakeholder? Dan is dat een pré.
If you are interested in one of our vacancies, please send your VC and motivation to: careers@ars.nl

If you like to know more about working at ARS, please contact us at:
(+31) (0) 70 3608559